Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionPrezentare fraNNNta EmptyPrezentare fraNNNta

more_horiz
Salutare!
sunt fraNNNta Fondatorul acestui Forum,am 23 ani si sunt din judetul giurgiu.
numele real al meu este Sabin.
Va Prezint Cateva Informatii Folositoare

Cititi cu atentie aceste informatii inainte sa va lansati in administrarea forumului:
Cum se acceseaza panoul de administrare?
In meniul din partea de sus a paginii, click pe Conectare, o noua pagina se va afisa, completati cu numele de utilizator admin si parola pe care ati indicat-o in momentul inscrierii. Daca ati pierdut sau ati uitat parola, click aici. Imediat ce v-ati conectat, selectati linkul "Panou de administrare" din josul paginii.
Cum se modifica prezentarea forumului?
Puteti modifica modul de prezentare a forumului selectind o tema (fiecare tema afiseaza diverse imagini, icoane si culori). Pentru aceasta mergeti in Panoul de administrare, selectati Administrare in meniul tema si alegeti una din temele propuse. Mai tarziu puteti modifica sau alege alta tema.
Cum se administreaza categoriile si forumurile?
Puteti adauga, modifica si sterge categoriile si forumurile pe care le-ati creat, in orice moment si pentru totdeauna. Pentru aceasta selectati, in panoul de configurare, optiunea Administrare din meniul Forum si selectati Adaugare (un forum sau o categorie).

Ultima editare efectuata de catre fraNNNta in Dum Iul 10, 2011 3:42 pm, editata de 1 ori

descriptionPrezentare fraNNNta EmptyRe: Prezentare fraNNNta

more_horiz
Buna ziua/seara !

Frumos forum !

more_horiz
cum a zis el frumos forum mai ales ca majoritatea e facuta de tine :D Good Job

more_horiz
Cobra ai primit warn pentru reclama in forum.schimba semnatura.chiar daca proaim este partener numai ownerul poate detine avatarul sau semantura cu autorizatia mea

more_horiz
salut franta si scuze pt "mica" perioada inactiva insa am revenit mai proaspat ca niciodata :)

more_horiz
bine ai revenit cucubau :)
chiar aveam nevoie de tine

more_horiz
Ba fraNNNta (sc ca te iau la per tu) cum se poate sa fi uitat sa te felicit pt acest forum!Poti sa imi dai un warn daca vrei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine])

more_horiz
pentru ce warn =))

more_horiz
pt ca nu team felicitat de forum =))

more_horiz
pentru asta te banez :))

more_horiz
=))