Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionTutorial efect mosaic pe creatiile dvs. EmptyTutorial efect mosaic pe creatiile dvs.

more_horiz
Salut, astazi am sa va ofer un tutorial despre cum puteti face patratele pe creatiile dvs.
Tutorial efect mosaic pe creatiile dvs. MdPOl
1)Intrati in Adobe PhotoShop
2)Deschideti o imagine avatar etc s-au creati una
3)Va duceti pe Layer si dati Dublicate Layer
4)Va duceti la Filter ~>Pixelate ~>Mosaic si puneti o valoare de 30
5)Va duceti din nou la Filter ~>Sharpen ~> Sharpen(faceti acest lucru de maxim 3 patru ori)
6)Reglati opacitatea dorita de preferat 50%

Cam acesta a fost tutorialul Tutorial efect mosaic pe creatiile dvs. 364988687.Acum astept rezultatul creeatiilor voastre Tutorial efect mosaic pe creatiile dvs. 253468018

descriptionTutorial efect mosaic pe creatiile dvs. EmptyRe: Tutorial efect mosaic pe creatiile dvs.

more_horiz
bun tutorial bravo imi place ai un tnks de la mine

descriptionTutorial efect mosaic pe creatiile dvs. EmptyRe: Tutorial efect mosaic pe creatiile dvs.

more_horiz
Ma bucur ca iti place tutorialul Tutorial efect mosaic pe creatiile dvs. 650269930

more_horiz
Multumim pentru tutorial!

more_horiz
Cat am cautat acest tutorial :)

more_horiz
Foarte tare tutorialul, bravo.

more_horiz
Tutorial efect mosaic pe creatiile dvs. Dsc03310

rezultatul meu :))

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde