In acest ghid va voi arata ce bonusuri va trebuie pentru un razboinic corp/mental(ambii sunt buni in pvp,mentalul e bun in special la waruri deoarece are skill-uri de atac contra mai multor playeri).
Toata lumea cred ca stie deja statusul pe care va trebui sa-l construiti,dar eu il voi spune pentru orice eventualitate.Statusul trebuie contruit astfel:2 str-1 vit,dupa ce ati ajuns la str maxim,puneti punctele pe vit,iar apoi pe dex si ce mai ramane pe int.
Cum spuneam mai sus,amandoi sunt buni in PvP,warul corp e mai bun la dueluri datorita skill-urilor sale care ii ofera atac si viteza de atac ,in timp ce un razboinic mental provoaca mari pagube si e mai bun la waruri,deoarece magiile acestuia pot lovi mai multi playeri deodata,dar din pacate au un timp de incarcare destul de mare.
Si acum,sa trecem la ce-i mai important,la bonusuri.Nu voi da valoarea exacta a lor,deoarece acestea difera de la un server la altul:
-Arma:STR,Tare impotriva semi-oamenilor,Sansa de a da o lovitura critica,Sansa de patrundere si Sansa necunostintei(foarte important,cu o viteza de atac mare si cu necunostinta puteti ameti adversarul si va fi foarte usor de omorat)-Pietre:Anti war,Anti sura,Anti ninja

-Armura:Max pv,Aparare sabie,Rezistenta la sageti,Aparare pumnal,Aparare cu 2 maini-Pietre:Protectie,Eschiva si Pitularii(PV primiti destul din bonusuri)

-Coif:Rezistenta la magie,Tare impotriva semi-oamenilor,Sansa de a evita atacul cu sageti,Rezistenta la foc si Regenerare PV

-Scut:STR,Imun la necunostinta,VIT,Tare impotriva semi-oamenilor,Sansa de a bloca atacul corporal-De preferat sa aveti cate un scut impotriva fiecarei rase

-Bratara:Max PV,Rezistenta magie,Tare impotriva semi-oamenilor,Sansa de patrundere si Rezistenta la foc(daca functioneaza pe serverul respectiv)-Recomand Bratara lacrima cerului deoarece are si sansa de critic

-Papuci:Max PV,Sansa de critica,Aparare cu 2 maini,Aparare sabie,Aparare pumnal-Recomand Cizme de piele fiindca dau si Rezistenta la sageti)

-Cercei:Tare impotriva semi-oamenilor,Aparare sabie,Aparare pumnal,Aparare cu 2 maini si Rezistenta la sageti-Obligatoriu Cercei de abanos fiindca dau PV si STR

-Colier:Max PV,15 sansa de critic,Aparare cu sabia,Aparare cu 2 maini,Aparare pumnal-Colier lacrima cerului

Cam acestea sunt bonusurile pe care un war ar trebui sa le aiba.Stiu ca sunt greu de prins,dar eu numai am pus ce va trebuie pentru a avea un razboinic foarte bun in PvP(testat de mine).