Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionCreare statistici phpBB EmptyCreare statistici phpBB

more_horiz
Salutare,

Am creat pentru voi niste statistici cum au cei de la phpBB. Sper sa va placa.

Adaugati in Gestionarea codurilor Javascript:

Cod:

$(function(e){$('.h3:contains(Cine este conectat?), #i_whosonline + p').wrapAll('<div class="sn-stat-info" style="background-image: url(http://demo.phpbb3styles.net/styles/supernova/theme/images/who-is-online.png);" ></div>');$('.h3:contains(Statistici), .page-bottom').wrapAll('<div class="sn-stat-info" style="background-image: url(http://demo.phpbb3styles.net/styles/supernova/theme/images/statistics.png);">');$('.sn-stat-info p br:eq(4), .sn-stat-info p br:eq(5)').hide()});$(document).ready(function(){var x=$('.sn-stat-info p')[0];if(x){x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/Vizitatori/,'guests (based on users active over the past 10 minutes)')}});$(document).ready(function(){var x=$('#i_whosonline + p')[0];if(x){x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/Vizitator/,'guests (based on users active over the past 10 minutes)')}});$(document).ready(function(){var x=$('#i_whosonline + p')[0];if(x){x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/:: 1 Motor de cautare/,'')}});$(document).ready(function(){var x=$('#i_whosonline + p')[0];if(x){x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/:: 2 Motore de cautare/,'')}});$(document).ready(function(){var x=$('#i_whosonline + p')[0];if(x){x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/:: 3 Motore de cautare/,'')}});

Iar in Foaia de stil CSS:

Cod:

h3, .h3 {
border-bottom-color: #CCC!important;
color: #115098!important;
}

h3, .h3 {
font-family: Arial,Helvetica,sans-serif;
font-weight: bold;
text-transform: uppercase;
border-bottom: 1px solid #CCC!important;
margin-bottom: 3px;
padding-bottom: 2px;
font-size: 11px;
color: #989898;
margin-top: 20px;
}

#page-body p.page-bottom {
margin: 0;
display: inline;
}

.page-bottom:after {
content: " • ";
}

.page-bottom:last-child:after {
content: "";
}

Va arata asa la final:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Le-am facut fiindca ar arata chiar foarte bine pe forumul nostru aceste statistici.

descriptionCreare statistici phpBB EmptyRe: Creare statistici phpBB

more_horiz
nu sunt de acord sunt mai frumoase cele actuale dee 1000 de ori

more_horiz
Le-am facut pentru o tema simpla ca aceasta. Statisticile actuale are cam mici buguri care nu stiu exact daca se poate rezolva. Cum ar fi Utilizatorii conectati in urma a 24h de ex...

Astept parerea lui Bogdan/fraNNNta.

more_horiz
Kevin. deocamdata le lasam pe acestea , am sa fac eu alte statistici , ca am ceva idei :)

more_horiz
Imi plac statisticile dar vreau ceva unicat,mai astept si alte statistici din partea voastra,pe astea actuale le urasc,le-am adauga doar de proba,sunt un haos total

more_horiz
Stiu. Chiar nu arata bine deloc. fraNNNta adauga-le astea a mele momentan pana fac eu altele deocamdata lucrez...

more_horiz
Kevin acele statistici sunt create de mine pentru tema SuperNova, acualele sunt pline de bug din 2 cauze:
1. Membri conectati in ultimele 24 ore trebuie dezactivati
2. Aniversarile trebuie dezactivate si arata ca pe ipb.

more_horiz
Am rezolvat statisticile. Acestea vor ramane mult timp.
Topik Closed

more_horiz
Creare statistici phpBB 3082509926

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde