Salutare,
Am creat pentru voi niste statistici cum au cei de la phpBB. Sper sa va placa.
Adaugati in Gestionarea codurilor Javascript:
Iar in Foaia de stil CSS:
Va arata asa la final:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Le-am facut fiindca ar arata chiar foarte bine pe forumul nostru aceste statistici.
Am creat pentru voi niste statistici cum au cei de la phpBB. Sper sa va placa.
Adaugati in Gestionarea codurilor Javascript:
Cod:
$(function(e){$('.h3:contains(Cine este conectat?), #i_whosonline + p').wrapAll('<div class="sn-stat-info" style="background-image: url(http://demo.phpbb3styles.net/styles/supernova/theme/images/who-is-online.png);" ></div>');$('.h3:contains(Statistici), .page-bottom').wrapAll('<div class="sn-stat-info" style="background-image: url(http://demo.phpbb3styles.net/styles/supernova/theme/images/statistics.png);">');$('.sn-stat-info p br:eq(4), .sn-stat-info p br:eq(5)').hide()});$(document).ready(function(){var x=$('.sn-stat-info p')[0];if(x){x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/Vizitatori/,'guests (based on users active over the past 10 minutes)')}});$(document).ready(function(){var x=$('#i_whosonline + p')[0];if(x){x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/Vizitator/,'guests (based on users active over the past 10 minutes)')}});$(document).ready(function(){var x=$('#i_whosonline + p')[0];if(x){x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/:: 1 Motor de cautare/,'')}});$(document).ready(function(){var x=$('#i_whosonline + p')[0];if(x){x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/:: 2 Motore de cautare/,'')}});$(document).ready(function(){var x=$('#i_whosonline + p')[0];if(x){x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/:: 3 Motore de cautare/,'')}});
Iar in Foaia de stil CSS:
Cod:
h3, .h3 {
border-bottom-color: #CCC!important;
color: #115098!important;
}
h3, .h3 {
font-family: Arial,Helvetica,sans-serif;
font-weight: bold;
text-transform: uppercase;
border-bottom: 1px solid #CCC!important;
margin-bottom: 3px;
padding-bottom: 2px;
font-size: 11px;
color: #989898;
margin-top: 20px;
}
#page-body p.page-bottom {
margin: 0;
display: inline;
}
.page-bottom:after {
content: " • ";
}
.page-bottom:last-child:after {
content: "";
}
Va arata asa la final:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Le-am facut fiindca ar arata chiar foarte bine pe forumul nostru aceste statistici.