Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionSalut am si eu o broblema grafica EmptySalut am si eu o broblema grafica

more_horiz
Salut am si eu o broblema grafica Snapshot_2013-04-06_105658_zps5efc0e71

Salut ma ajuta cineva si pe mine cu problema din imagine.
Efectiv am incercat sa fac nenumarate modificari si degeaba.

descriptionSalut am si eu o broblema grafica EmptyRe: Salut am si eu o broblema grafica

more_horiz
intra Panou de Administrare ~> Afisare ~> IMAGINI SI CULORi => CULORI si cauta la

Culoare Caracter [Administrator] :

Culoare Caracter [Moderator] :

Culoarea zonelor de completat, a meniurilor ce se deruleaza si a cadrului din antet :

Culoarea de fundal a unui mesaj caruia i s-a multumit :

si modifca sa fie toate al fel

descriptionSalut am si eu o broblema grafica EmptyRe: Salut am si eu o broblema grafica

more_horiz
Apreciez ce vrei tu sa zici dar .. daca observe mai bine am locul ala intra marginea forumului si profil

more_horiz
ce modificari a-t facut mai exact?

more_horiz
si ce vrei mai exact sa rezolv si sa arati.

more_horiz
TC va rog

more_horiz
Topic Closed !

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde