Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionDezactivează click dreapta pe forum EmptyDezactivează click dreapta pe forum

more_horiz
Va prezint o functie Javascript care opreste in oarecare masura compierea continutului paginilor web. Adevarul e ca mai mult o opreste, dar o face putin mai dificila .
Daca cel care incearca sa copieze nu are Javascript activat din browser urmatoarea functie nu se va executa iar drept urmare dreapta click nu va fi dezactivat. Oricum exista si ctrl+c ...... Bineinteles ca puteti sa afisati pagina doar pentru cei care au javascript activat dar in acest fel puteti sa pierdeti vizitatori.

Codul de mai jos îl adăugați în PA-General-Forum-Configurare-Descrierea site-ului

Trebuie să postezi ca să vezi codul !

© Copyright 2013 BlitzKrieg/Free Stuff/Alexandru Oiște

descriptionDezactivează click dreapta pe forum EmptyRe: Dezactivează click dreapta pe forum

more_horiz
Habar n-am ce credeti, din puntul meu de vedere mai mare prostie nu este...

Adica este clar CTRL+C, CTRL+V...

Totusi, util pentru ce-i ce le place.

descriptionDezactivează click dreapta pe forum EmptyRe: Dezactivează click dreapta pe forum

more_horiz
3mY a scris:
Habar n-am ce credeti, din puntul meu de vedere mai mare prostie nu este...

Adica este clar CTRL+C, CTRL+V...

Totusi, util pentru ce-i ce le place.

Sunt destui care nu știu încă de Developer Tools, așa că...

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde