Poate multi dintre voi chiar acum ascultati playlistul vostru de pe youtube gindind-uva : ce de cool ar fi sa am toate aceste piese in PC :). Eu am solutia : aceasta aplicatie (youtube to mp3 converter) downloadeaza videoul de pe youtube apoi il converteaza in mp3 formatul classic al tuturor cintecelor noastre si in rezultat aveti piesa voastra preferata in format mp3 dar nu avi , sau mp4 (formatul videourilor de pe youtube). Aplicatia este Free si absolut legala . Pentru a downloada e deajuns doar : sa copiati linkul de pe youtube a piesei , clickati paste in fereastra aplicatie apoi Paste si download , cintecele se vor salva in directoriul muzica al windowsului vostru , puteti intra acolo accesind meniul START si in partea dreapta ling computer ve-ti gasi acest folder . Preferabil sa nu introduceti videoclipurile dar pur si simplu in videoul de pe youtube sa se gaseasca doar o imagine pe toata durata videoului astfel piesa voastra se va descarca mai rapid.
DOWNLOAD : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
TUTORIAL : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
(tutorialul este in engleza , daca nu intelegeti folositi-va de google translate)
DOWNLOAD : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
TUTORIAL : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
(tutorialul este in engleza , daca nu intelegeti folositi-va de google translate)