Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionAs dori si eu un cod [ by Frannta ]  EmptyAs dori si eu un cod [ by Frannta ]

more_horiz
As dori si eu codul " Lasa comentariu pentru a vedea continutul "
Nu am idee ce este . Daca este cod sau daca este vreun pas care trebuie urmat . As vrea sa aflu de la voi . Multumesc !
Si o poza in caz de nu intelegeti

As dori si eu un cod [ by Frannta ]  Untitl11

descriptionAs dori si eu un cod [ by Frannta ]  EmptyRe: As dori si eu un cod [ by Frannta ]

more_horiz
Adauga continul intre code-urile

Cod:

[hide]continut/text/link/etc[/hide]

Ultima editare efectuata de catre H4cK3R*uL in Vin Mai 24, 2013 6:49 pm, editata de 1 ori

descriptionAs dori si eu un cod [ by Frannta ]  EmptyRe: As dori si eu un cod [ by Frannta ]

more_horiz
Nu inteleg. Poti sa imi explici mai in amanunt pe id de mess: snnake98@yahoo.com [ Te rog ]

more_horiz
Ne cerem scuze dar nu oferim suport pe retelele de socializare, pentru asta avem forumul.

Incearca iar asta

Cod:

[hide]continut/text/link/etc[/hide]

Trebuie sa postezi ca sa vezi continutul.

more_horiz
Multumesc Frumos . Puteti da T/C

more_horiz
Cu placere.

As dori si eu un cod [ by Frannta ]  276182321/Closed.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde