Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionDoar ce am evadat EmptyDoar ce am evadat

more_horiz
Salutare nu stiu care este procedeul pe aici.. banuiesc ca trebuie sa imi fac un buletin nou, ia sa vedem...

aha!

●»Nume: Ionescu Ion Ion Eugen Ion
●» Prenume: Ion Ionescu Suleyman
●» Varsta: 99 de minute :)
●» Oras: Marea Neagra, sau pe langa ea
●» Ocupatie: Detinut
●» Nick (game): Nu ma joc decat poker
●» Steam (OFF/ON): Nu stiu ce e aia steam, dar am auzit de sierra
●» Jocuri preferate: Carmaggedon, pacat ca a disparut
●» Hobby-uri: 01010203 memoria interna

Asa, acesta copii, baieti, fete, domni, doamne este noul buletin. Sper sa fiu primit in grupul vostru. Mai este vre-un ritual de initiere ceva, trebuie sa imi tai venele cumva ?

Sunt pasionat, defapt ..... nu sunt inca pasionat, am unele cunostinte de calculatoare care sper eu sa fie utile pe aici, adevarat - ma exprim ca un copil de 12 ani, este mult prea vast ca sa pot spune exact. Undeva in trecutul meu, am creat o multume de lucruri pe internet fara ajutorul "Photoshopului", imi plac mai mult programele gratuite precum : Gimp, Inkscape, Notepad++ , Linux /// si nu stiu exact daca este locul unde sa pot pune majoritatea lucrurilor de care ma lovesc si pe care le rezolv. Am ajuns aici, deoarece ... sincer, cred ca sunt singurul cu capu pe umeri din jurul meu.

Toata postarea este un panflet , si nu trebuie luata in serios, nu stiu de ce lumea este asa serioasa peste tot internetul.

Defapt am venit sa vad ce scrieti voi :)

descriptionDoar ce am evadat EmptyRe: Doar ce am evadat

more_horiz
imi plsce de tine pt ca esti putiin realist si ai mult simt al umorului,bine ai venit Eugen

more_horiz
welcome :*

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde