Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionCum iti faci o pagina repede pe internet EmptyCum iti faci o pagina repede pe internet

more_horiz
In primul rand, daca eu dau un simplu ping in fannta-design.online-talk.net iese un ip ( 173.193.11.24 ) si o adresa dns, precum " dnspro.org ". Ce este un dns ? O cautare wikipedia ne va putea ajuta ... ia sa vedem : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
- Perfect, deci este un protocol sau sistem arbitrar, ce poate apartine unui IP. Ok de unde imi fac si eu rost de unul ? - Ei bine freedns.ro este o mare porcarie si nu recomand nimanui acest serviciu infect deoarece te va intreba de culori si alte vrajeli iar dupa multa bataie de cap, iti va sterge domeniul si toate legaturile deoarece sunt niste infecti care nu inteleg nimic. FreeDNS.afraid pare o alegere logica, acesta avand o gramada de utilizatori ( sac sac freedns.ro - SUNTETI VARZA! )

Ajungem la un server, web ... momentan, Hostinger pare cel mai bun serviciu, perfect facem si un cont acolo iar cu ajutorul nameserverelor ( ns1.hostinger... ) putem lega un subdomeniu ( exemplu.ro.tl ) inregistrat pe freedns.afraid .

//^** the end.

descriptionCum iti faci o pagina repede pe internet EmptyRe: Cum iti faci o pagina repede pe internet

more_horiz
ai explicat bine si repede,astept s vad ce anume mai sti,

descriptionCum iti faci o pagina repede pe internet EmptyRe: Cum iti faci o pagina repede pe internet

more_horiz
interesant si la obiect :)

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde