Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionIntrebare despre photoshop EmptyIntrebare despre photoshop

more_horiz
buna tuturor imi cer scuze daca nu am postat bine dar alta sectiune nu am gasit am si eu o problema.

Am luat un fisier psd de pe net cu cateva imagini si imaginile sunt incorportate in fisiere si sunt toate. adica toate imaginile sunt in accelasi psd nu fiecare imagine cu psd si intrebarea mea este cum despart imaginilea accelea.. Nustiu cum.

[edit]:   franta nu iti pot raspunde la pm. astept forumul si datele de logare. si multumesc mult]

descriptionIntrebare despre photoshop EmptyRe: Intrebare despre photoshop

more_horiz
te astept cu un print screen la photoshop sa vad daca pt intelege mai bine,eu nu am avut niciodata problema cu el,imediat iti trimit datele

more_horiz
uite:

habar nu am cum sa despart imaginile dupa ce imi modific eu una din ele sa o salvez singura..

Intrebare despre photoshop Screenshot_55

more_horiz
ezi in dreapta ai niste foldere,ascundele pe cele care nu iti trebuie si ultimul folder deschidel pe urma cred ca o sa te descurci

more_horiz
am facut asta dar imaginea ramne la dimensiunea care e doar ca dispare celelante. Adica albul rmane la dimensiunea de 500x200 un exemplu si pe ea ramne imaginea care imi trb mie 100x20 si eu vreau sa o iau pe cea de 100x20

more_horiz
deci ce trebuie sa fac tu,in acel moment mai creezi o pagina noua cu fundal transparent si dimensiunea care o vrei tu.apoi iei cu mouseul psd-ul care il doresti si il duci in celaltat pagina.
si daca dimensiunea este prea mare selectezi tot psd-ul sau folderul cu psd apoi apesi ctrl+t si il redimensionezi

more_horiz
nu imi iese habar nu am....

more_horiz
Stiu la ce te referi... Vrei sa desparti acele butoane fiecare in PSD separat, nu-i asa?
Stiu cum, dar e destul de mult de explicat. Adica nu e mult, dar nu prea stiu cum sa iti explic sa intelegi. Daca vrei sa te ajut, da-mi add la mountain_bykev13 pe messenger si iti explic acolo.

more_horiz
imd iti dau add

more_horiz
wow,bine ai revenit redline

more_horiz
Sunt disponibil in seara asta, daca mai ai nevoie de ajutor :)

Salut franta. Defapt nici nu am plecat, doar am fost putin mai ocupat :)) Si acuma am mai redus din ocupatie, deci banuiesc ca o sa am timp de forumuri si alte prostioare de astea :)) Mai am si un website de codat. Adica de terminat de codat, ca mai am o pagina... Infine, o sa vi-l arat :)))

more_horiz
:) ma bucur sa aud asta,am fugit la munca,ne vedem seara asta pe mess :)

more_horiz
Buna ziua,
Deoarece topicul dvs nu respecta modelul de cerere support Aici , voi inchide si arhiva subiectul ! ~> Intrebare despre photoshop Lock-Lock-icon

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde