Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionCerere Script EmptyCerere Script

more_horiz
Cum pot face si eu sa am meniul ca la frannnta design ? adica daca stau cu mouseul putin pe textul cu "acasa" apare casuta aia .. de preferat ar fi cel care era inainte... acela negru

descriptionCerere Script EmptyRe: Cerere Script

more_horiz
Acela negru ce? Fi mai exact. Codul meniului este creat exclusiv de noi, si nu ne-ar placea sa il vedem pe toate forumurile. Am sa vorbesc cu ceilalti administratori si iti spun daca il vei primi sau nu :D

more_horiz
domnule dunhil codul eu sunt de acord sa til oferim dar fi putin mai activ pe forum la noi fa macar 20 posturi,noi am cazut de comun-acord si o sa til oferim dar cu o conditie sa nul mai dai la absolut nimeni.Codul este creeat in totalitate de catre Redline fara ajustari de pe internet sau alte lucruri ajutatoare.Va multumim.

more_horiz
Imaginile care vrei tu sa iti apara le pui din PA - Afisare - Administrare Imagini - Navigare
De preferat sa aiba o latime si inaltime undeva pana in 36 de pixeli sa iti apara calumea

Te rog sa nu il mai oferi altcuiva, sau daca ti-l cere cineva, sa il indrumi pe forumul nostru sa ni-l ceara noua  

uite aici codul CSS:

Cod:

a.mainmenu{
   display: inline-block;
   height: 100px;
   position: relative;
   opacity: 0.7;
  text-decoration: none !important;
}
a.mainmenu img{
   width: 36px;
  opacity: 0;
  position: absolute;
  top: 0px;
}
a.mainmenu:hover img{
  top: 70px;
  opacity: 1;
}
a.mainmenu:hover{
   top: -27px;
   opacity: 1;
}

more_horiz
mutat in sectiunea corespunzatoare!

more_horiz
nu imi merge , adiga atunci cand tin click pe butonul "acasa" sa zicem se duce in sus si in jos , nu pot apasa pe el.

more_horiz
Lasa un link de la forumul tau...

more_horiz
www.magiccs.ga , vad ca butonul "acasa" merge dar celelalte nu merg

more_horiz
Sti ce? Ce vrei tu sa faci nu se potriveste deloc cu tema forumului tau. Sfatul meu cel mai bun ar fi sa renunti la ideea asta, deoarece nu se potriveste cu tema, si sa pui inapoi cum era :D Eu asa te sfatuiesc... Pentru ca la tine in header, nu prea ai loc unde sa se faca aceasta animatie, intelegi? Scoate codurile ce le-ai bagat si lasa-l asa, e perfect asa...

more_horiz
imi pare rau fostul meniu nu il am dar curand o sa deschid o sectiune premium cu coduri unice pentru platforma fg care va contine meniuri,tutoriale,teme,indexuri unice

more_horiz
Topic Closed

more_horiz
Cerere Script 3387574945

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde