Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionWindows XP SP2 Pro & Home Activation  EmptyWindows XP SP2 Pro & Home Activation

more_horiz
Download:Windows XP SP2 Pro & Home Activation Crack.rar

descriptionWindows XP SP2 Pro & Home Activation  EmptyRe: Windows XP SP2 Pro & Home Activation

more_horiz
Asta ii windowsu tot sau doar ii activator?:O

descriptionWindows XP SP2 Pro & Home Activation  EmptyRe: Windows XP SP2 Pro & Home Activation

more_horiz
doar activator :)) acest crack valoreaza 500 ron este crakuit de prietenul meu in rest nu exista nicaeri activator pentru toate seriile de windows xp :)

more_horiz
o.o bun bun oricum am gasit windows bun pe filelist:)) dar e bun si asta:D(ca poate iara imi iau teapa cu licenta ...)

more_horiz
PitiKu a scris:
o.o bun bun oricum am gasit windows bun pe filelist:)) dar e bun si asta:D(ca poate iara imi iau teapa cu licenta ...)

E clar teapa :))) daca e windowsul care lai postat :)) oricum merge activatorul acesta fara nici o problema :)e testat de mine ... oricum nu are cum sa nu mearga :))

more_horiz
Dana. a scris:
Download:Windows XP SP2 Pro & Home Activation Crack.rar

UP: Windows XP SP2 Pro & Home Activation Crack.rar - 62.8 Kb
Pentru Parola trimiteti PM!!

more_horiz
Sti care-i problema? e warez, adica e ilegal sa postezi asa ceva :)) Si s-ar putea sa avem probleme la urmatoarul control al celor de la FG

more_horiz
de ce daca e creeatie proprie nu e plagiare (

more_horiz
AM si eu unu pt w7 Profes. dar nu il dau ca l-am platit ...

more_horiz
Nu conteaza... "violezi" drepturile de autor ale celor de la Microsoft :D

more_horiz
Le-oi viola , dar eu nu il public :D

more_horiz
nu nu violez nimic daca se poate face si ei nu au fost in stare sa castige bani de pe urma asta :)) ca nu exista crack pentru activare de windows xp sp2 :)) dar acum exista

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde