Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionTutorial cum sa aflii placa video si ram EmptyTutorial cum sa aflii placa video si ram

more_horiz
Buna , sunt Moshu si astazi am sa va arat cum sa aflati ce placa video aveti si cata memorie :)
Pentru inceput intrati in
 START
>run(executa)>si scriem : dxdiag si acolo o sa ne apara asta: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Acolo o sa gasim Sistem , Video, si altele . La sistem gasim ce memorie avem sistemul de operare si procesorul , iar la video sau ecran gasim :[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Numele placii video, de cati mb/gb este placa video , dimensiunea display-ului care este afisat ( la mine este 1280x1024) ,caracteristicile directX ...

Acest tutorial a fost facut de catre  Moshu !!! 
Va multumesc !

descriptionTutorial cum sa aflii placa video si ram EmptyRe: Tutorial cum sa aflii placa video si ram

more_horiz
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

descriptionTutorial cum sa aflii placa video si ram EmptyRe: Tutorial cum sa aflii placa video si ram

more_horiz
M-am tot chinuit la laptop sa ad ce placa video am si ce model ca nu imi arata pe windows 7.
Credeam ca am ceva de maxim 512 si vad ca este intel hd graphics de 1760MB si rezolutia este de 1366x768px,super tare!

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde