Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionCum elimin spatiul de la meniul de navigare? EmptyCum elimin spatiul de la meniul de navigare?

more_horiz
Cum spune si titlul as dori sa elimin spatiul acela de la meniul de navigare.
Ma refer la acele link-uri unde te redirectioneaza: Acasa, FAQ, Cautare etc.. Cand stau cu mouse-ul pe el (nu apas click) imi ramane spatiu unde ar trebuii un mini-icon. Era un cod css dar nu il mai stiu.

descriptionCum elimin spatiul de la meniul de navigare? EmptyRe: Cum elimin spatiul de la meniul de navigare?

more_horiz
Incearca acest cod

Cod:

a.mainmenu{
margin-right: -4px;
}

modifici la -4px cu cat se potriveste mai bine,mai mare,mai mic...

descriptionCum elimin spatiul de la meniul de navigare? EmptyRe: Cum elimin spatiul de la meniul de navigare?

more_horiz
Este tot la fel.

more_horiz

Cod:

a.mainmenu img{
display: none!important;
}

more_horiz
Asta este, multumesc mult mr.franta.
Am rezolvat.

more_horiz
Cu placere.

more_horiz
Cu placere.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde