Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionProtejare categorie din forum cu parola EmptyProtejare categorie din forum cu parola

more_horiz
Cred ca multi au cautat si nu au gasit acest tutorial
am gasit acest cod pe fg-coding dat de Darkspectre dar fara instructiuni iar eu m-am gandit sa fac un tutorial cu el

pasul 1:mergeti in pa/general/categorii si forumuri si selectati un forum deja creat sau daca doriti creati iar unul
2.Stergeti numele forumului si inlocuiti-l cu acest cod

Cod:

& nbsp;
Atentie & il legati de nbsp; altfel nu va merge
iar la descriere adaugati acest cod:

Cod:

<script>
function checkform(form)
{
if (form.pass.value != "parola ta" )
{
alert('incorect');
return false;
}
}

</script>

<form method="post" onsubmit="return checkform(this);" name="password" action="link de redirectionare"><label><input value="Scrieti parola aici..." name="pass" onclick="if (this.value == 'Scrieti parola aici...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Scrieti parola aici...';" type="text"></label> <input name="ok" value="Autentificare" type="submit"></form>

Parola o setati aici :

Cod:

if (form.pass.value != "parola ta" )

iar link-ul de redirectionare aici :

Cod:

name="password" action="link de redirectionare"

cam atat sper ca o sa va fie de folos

descriptionProtejare categorie din forum cu parola EmptyRe: Protejare categorie din forum cu parola

more_horiz
Nu merge..

descriptionProtejare categorie din forum cu parola EmptyRe: Protejare categorie din forum cu parola

more_horiz
Nu ai urmat corect pasii..eu am la cosul forumului aceasta parola..si merge

more_horiz
mersi...chiar cautam alt dasta pentru ca aveam unu tot la fel dar era un bug care puteai sa intri fara sa sti parola in zona vip...

more_horiz
frumos

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde