Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design.
Vezi ultimul index creat de noi <a href="https://frannnta-design.hitforum.ro/t1994-cs-gold-design-remake">Cs Gold Design remake</a>

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare

descriptionImi iau pc nou ce parere aveti EmptyImi iau pc nou ce parere aveti

more_horiz
Imi iau pc nou ce parere aveti
Are pe el 
3gb ram ddr2
Procesor 3.40 ghz dualcore
Placa video 1gb 128 biti
Daca stie cineva ce fps as avea in minecraft cu setarile normale cum le da minecraftu prima data ca eu de asta imi iau pc nou sa am un fps mai mare

Aceasa e unitatea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

descriptionImi iau pc nou ce parere aveti EmptyRe: Imi iau pc nou ce parere aveti

more_horiz
Scz de dublu post dar imi trebue o parere ceva

descriptionImi iau pc nou ce parere aveti EmptyRe: Imi iau pc nou ce parere aveti

more_horiz
Nu ai specificat pretul.

more_horiz
Unitatea 500 leii placa video 200 lei

more_horiz
scz de dublu post dar stie cineva ce fps as avea cu sterile medii si cand as filma cu obs fraps sau bandicam?

more_horiz
7 milioane deci,sa spun ca ar fi un pret bun,numai ca e ddr2,daca era ddr3  era perfect.
incearca la 6 mil daca e sh.
Nu prea te-ai omorat deloc sa dai detalii.
Hard disk: marime si pe ce este sata sau mufa.
Cate sloturi de rami are si cat suporta maxim.
Sursa.
Mufe usb,fata spate si card reader.

Nu stiu sa spun cate fps sa ai cu fraps.
Eu am filmat o singura data acum 3-4 ani cu fraps si aveam cam 32 fps dar era un pc slab.
1gb ram ddr2 placa video 246mb 64biti procesor 3.0
Presupun ca a merge de 3 ori mai bine.

more_horiz
Hard 250 Gb sata
Are 4 sloturi de ram 
Suporta 8gb
Si astia 3 ram au frecventa de 1066
8 Usb-uri (fata si spate)
Placa retea 1gb

more_horiz
Ba miam gasit altu tot asa dar cu porcesor core 2 duo ce fps voi avea acum de 2.50 ghz

more_horiz
yuliane acesta sa fie ultimul tau dublu post,nu poti face dublu post in continuu,esti la limita de banare.
Nu pot sa te trec cu vederea mereu ok?

Si apropo cumparal pe primul pc,procesorul conteaza foarte mult,cu cat e mai mare cu atat mai bine.

more_horiz
Gata miam luat cu core 2 duo si am 200 fps simplu si 70-80 cand filmez

more_horiz
Felicitari sa il stapanesti sanatos!

more_horiz
Multumesc

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde